MENU
X

Pastor Laiers Kunst - en samlet maleriproduktion

Udgivelsesdato: 04-12-2023 · Pris: 180,00 kr

Bogens ærinde er at fremvise en komplet fortegnelse over Anton Christensen Laiers malerier, som kunstneren skabte fra engang midt i 1940’erne og fortsat arbejdede på frem til sin død i 1969. Registranten udstiller 164 malerier i form af et enkelt identificerende foto med tilhørende informationer om titel og størrelse samt eventuelle noter om tilstand o.a.

Malerierne spænder genremæssigt bredt, fra eksistentielt motiverede billeder til konkrete figurative malerier med både verdslige og religiøse motiver. Dertil kommer et stort antal landskabsmalerier, hvis maleriske egenart er karakteriseret ved en særlig haptisk-visuel opmærksomhed på detaljer, hvis indhold ofte virker skæve i forhold til hovedmotivet – eksempelvis når en flok kulørte elefanter vandrer i hjørnet af en høstet mark i et dansk bakket landskab!

Både denne bog og bogen ”Pastor Laier – en samlet figurproduktion” har til formål at understøtte et arbejde for at bevare Pastor Laiers kunst for kommende generationer. Ved køb af bogen går overskuddet ubeskåret til dette arbejde.


Bange anelser

Læg i kurven
Pris: 180 kr
Bogen blev lagt i kurven